19.3.2024. 13:10
0
Preminula žena koju je udario otpali točak sa autobusa
FOTO: Telegraf.rs
Žena V. J. (69), koju je jučer u Beogradu udario točak koji je otpao sa autobusa GSP-a, preminula je u Urgentnom centru.
Kako je ranije pisano, V.J. je u teškom stanju primljena u Urgentni centar, gdje je i izgubila borbu za život uprkos naporima ljekara.

Podsjećanja radi, autobus na liniji 78 se iz pravca Slavije kretao ka Autokomandi kada se kod Infektivne klinike otkačio točak koji ih je, kako je ranije saopšteno iz Hitne pomoći, prikovao za ogradu.

“Naše kolege sa Infektivne su prve izašle na teren i započele reanimaciju. Žena je bila bez svijesti i pulsa“, navela je dr Stefanović iz Hitne pomoći.
Srbija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.