29.3.2024. 8:31
0
I dalje traje potraga za dvogodišnjom Dankom
Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora, čiji je nestanak prijavljen u utorak, i dalje traje.

U toku jučerašnjeg dana, kombinirka je raščišćavala stabla u blizini kuće, odakle je nestala. Ubrzo nakon toga je stigla policija, koja je pretraživala dio oko raščišćenih stabala. Nema zvaničnih informacija o detaljima istrage.

Tri osobe uhapšene su kod Hadžića u BIH zbog tvrdnji da imaju podatke o nestaloj Danki, za koje su tražili novac, međutim u policiji su izjavili da su se „samo šalili“.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.

U Srbiji je zbog ovog slučaja prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namijenjen za hitno obavještavanje javnosti u slučaju nestanka maloljetnog lica.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.