5.5.2024. 14:20
0
Detalji zločina koji je šokirao Hrvatsku: Ubio majku zadavši joj više ubodnih rana, pa otišao u kafić
Ubistvo koje se dogodilo jučer u Zagrebu potreslo je Hrvatsku, ali i region.

Prema jučerašnjim neslužbenim informacijama, sin je ubio majku. Zločin se dogodio oko 10 sati ujutro na zagrebačkom Črnomercu, a policija je jutros objavila detalje.

- Jučer, 4. maja u jutarnjim satima na području Črnomerca u kući, prema do sada prikupljenim informacijama, 28-godišnji član porodice je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinji u namjeri da je liši života, uslijed čega je preminula na mjestu događaja.

Nakon toga, osumnjičeni se udaljio iz kuće otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta gdje su ga ubrzo uhapsili policijski službenici i priveli na kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja obavljen je uvid kojim je rukovodila dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke, Službe za očevide i kriminalističku tehniku. Nakon obavljenog očevida, tijelo je prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku - objavila je policija.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.