22.7.2024. 12:20
0
Detalji masakra u Hrvatskoj: Muškarac upao u Dom za starije i ubio svoju majku i još četiri osobe
FOTO: mojportal.hr
Stižu prve fotografije s mjesta zločina koji je šokirao Hrvatsku. U Dom za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru danas je ubijeno petero ljudi, a ubojica je nedugo nakon krvavog pohoda uhićen.

Kako je javio lokalni Moj portal, muškarac je ušao u Dom za starije i nemoćne osobe i počeo pucati po ljudima. Petero osoba je na mjestu smrtno stradalo, a nekima se još pruža liječnička pomoć. Ubojica je nakon toga pobjegao, ali ga je policija ubrzo uhvatila kod kafića Daruvarac.

Gradom Daruvarom odzvanjaju sirene svih mogućih hitnih službi.

Kako Jutarnji neslužbeno saznaje, napadač, inače bivši hrvatski branitelj iz Donjeg Daruvara, u Dom je upao s pištoljem, ubio je svoju majku, štićenike Doma, ali i zaposlenike. Nastradalo je ukupno osmero ljudi - petero je mrtvo, jedna osoba je kritično, a dvoje je van životne opasnosti.

Prema informacijama Dnevnika Nove TV smrtno su stradale četiri štićenice i jedna djelatnica Doma.

Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.