30.8.2024. 14:35
0
Užas u Hrvatskoj: U vikendici pronađena tri tijela
Hrvatska policija zaprimila je jutros oko 6.30 sati dojavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro.

Izlaskom na mjesto događaja, policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, dok na tijelima nisu uočene vanjske ozljede.

Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja.

Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.