17.9.2024. 12:12
1
Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića: Tvrdi da su ga fizički maltretirali u Hrvatskoj
FOTO: Instagram
sidora Trifunović, supruga Sergeja Trifunovića, oglasila se na Instagramu nakon što je glumac tokom noći uhapšen na granici s Hrvatskom.
Ona tvrdi kako je Sergej priveden bez ikakvog obrazloženja i uz velike neprijatnosti od strane policijskih službenika.

- Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije.

Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od devet sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja - napisala je Isidora na Instagramu.


Screenshot/Instagram

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", Trifunovića terete zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagramu kada je doputovao u Srbiju nakon problema s policijom i psom u Splitu u septembru prošle godine.

Njemu je zabrana od godinu dana zabrane ulaska u Hrvatsku isticala 8. septembra.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.