14.5.2023. 22:03
0
Crnadak: Izbori u Turskoj su jedni od najvažnijih u svijetu
FOTO: N1
Igor Crnadak, bivši ministar vanjskih poslova BiH, kazao je u programu N1 da nema sumnje da su izbori u Turskoj jedni od najvažnijih u svijetu, kada su u pitanju sve druge refleksije.


“Ako imate jedan direktan sudar dvije najveće sile, Amerike i Rusije, upravo preko ovih izbora. Erdogan je javno kazao da ga je sramota što se američki ambasador sastao sa njegovim protukandidatom i pozvao turski narod da na to odgovor na izborima, ili što se Kilicdaroglu javno kazao Rusiji da je bolje da se ne miješaju u izbore ako žele da imaju prijatelje u Turskoj i nakon 15. maja. Ako znate da je jedna od posljednjih poruka Erdogana bila da ne treba glasati za njegovog protukandidata jer je previše okrenut zapadu, onda vam je sasvim jasno da se ovdje vodi jedna velika bitka i da su refleksije po raznim nivoima vrlo opsežne”, kazao je Crnadak za N1. 



(A.R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.