27.9.2023. 21:51
0
Užas u Londonu: Maloljetnica (15) odbila cvijeće 17-godišnjeg dečka, on je zatim ubio nožem
FOTO: Ilustracija
Svjedoci koji su čuli svađu, kasnije su rekli da je djevojka dan ranije navodno prekinula vezu s dečkom

Užasna tragedija dogodila se u srijedu ujutro u londonskom naselju Croydon. Maloljetnicu (15) je navodno nožem izbo njen bivši dečko. Preminula je na mjestu događaja.

Prema pisanju Mirrora, maloljetnica se posvađala s dečkom u autobusu oko 8.30 ujutro.

Svjedoci koji su čuli svađu, kasnije su rekli da je djevojka dan ranije navodno prekinula vezu s dečkom.

Međutim, mladić se pojavio s grupom drugih mladića i pokušao joj pokloniti cvijeće, što je ona odbila. U autobusu je došlo do žestoke svađe, koja je eskalirala nakon što su prijatelji izašli.

Mladić je poludio i ubo djevojku nožem u prsa i vrat. Vozač autobusa, koji je promatrao scenu, odmah je s ostalim prolaznicima pokušao spasiti život mlade djevojke.

Prema javljanju Telegrapha, uposlenici susjednog hotela ručnicima su pokušali zaustaviti djevojčicino krvarenje. Spasioci koji su stigli na mjesto zločina nastavili su s reanimacijom, no ona je bila uzaludna.

Petnaestogodišnjakinja je proglašena mrtvom sat vremena nakon brutalnog napada nožem. Navodnog počinitelja policija je uhapsila na području Croydona u 9.45 sati. Riječ je o mladiću od 17 godina. Policija zasad ne želi davati nikakve informacije o zločinu kao ni o identitetu i nacionalnosti žrtve i počinitelja zločina.

Nažalost, ovaj strašni čin nije neuobičajen u Londonu.

Ubijena djevojka bila je 16. tinejdžerica ove godine ubijena u engleskoj metropoli. Njih 13 je izbodeno nožem. Većina djevojaka nije bila u vezi s počiniteljima zločina. A počinitelji zločina su uglavnom bili mladi muškarci, prenosi Fenix Magazin.

(M.Lj.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.