18.1.2024. 15:55
1
Izraelske snage digle u zrak Univerzitet Al-Isra, u posljednja 24 sata su ubijena 172 Palestinca
Izraelske snage digle su u zrak Univerzitet Al-Isra u Pojasu Gaze.

Podsjećanja radi, izraelski napadi na Gazu počeli su 7. oktobra prošle godine, a od tada su ubijene na desetine hiljade Palestinaca.

Izraelska vojska objavila je video na kojem se vidi eksplozija zgrade Univerziteta. Snimak je kružio društvenim mrežama izraelskih i palestinskih korisnika. Na snimku se vidi kako se iz zgrade nakon eksplozije diže ogroman crni dim.

Od 7. oktobra prošle godine u izraelskim napadima na Pojas Gaze ubijeno je 24.620 Palestinaca. U posljednja 24 sata su ubijena 172 Palestinca.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.