1.3.2024. 20:22
0
Otkriveno šta je Putin radio za vrijeme sahrane Navaljnog
Najveći ruski opozicionar Aleksej Navaljni sahranjen je u Moskvi, a sada je poznato šta je za to vrijeme radio predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Dok su sahranjivali njegovog najžeščeš kritičara Putin je predsjedavao sastankom ruskog Vijeća za nacionalnu bezbjednost na kojem nije ni pomenuo Navaljnog.

Putin je iskoristio sastanak kako bi odbacio nedavne natpise iz Amerike o tome da Rusija razvija svemirsko protivsatelitsko nuklearno oružje.

Tokom sastanka je upozorio kako bi "pitanje neutralisanja pretnji koje se mogu pojaviti za Ruse u svemirskoj sferi trebalo da ostanu prioritet za Moskvu".

Putin je naveo kako se "kategorički protivi raspoređivanju nuklearnog oružja u svemiru".

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.