28.3.2024. 14:19
0
Horor u Pakistanu: Proširila se snimka na kojoj brat ubija sestru dok otac sve gleda, Godinama je silovali pa pokušali sakriti zločin
Pakistanska policija uhapsila je oca i brata žrtve nakon što se proširila videosnimka iz pokrajine Punjab na kojoj brat davi svoju sestru dok ih otac gleda, rekli su danas dužnosnici.

Događaj je izazvao šok i bijes u naciji koja se bori s valom nasilja nad ženama. Djevojku u dobi od 22 godine usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski dužnosnik Rana Akmal za dpa.

Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošle sedmice. Porodica je pokopala ženu tvrdeći da je umrla od kolere.

Otac i brat priznali da su djevojku godinama silovali i da su je ubili kako bi sakrili zločin
Policija je registrirala slučaj jučer nakon što se videosnimka proširila, dodao je Akmal. I otac i brat priznali su policiji da su ženu godinama silovali i da su je ubili kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski dužnosnik Mohamed Imran.

Policija je danas ekshumirala tijelo radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran. Provode se racije radi hapšenja osobe koja je navodno snimila zločin.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK nećemo objaviti, ali koga isti zanima može ga pogledati OVDJE.

Zločini protiv žena, uključujući djevojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njezinom djecom na autocesti, šokirali su Pakistan posljednjih godina.

U Pakistanu se svake godine prijavi hiljade silovanja, ali je stopa osuđivanja manja od 3 posto zbog manjka vladavine prava i nejasnih zakona, pokazuju policijske statistike, javlja Hina.

PAKISTAN
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.