1.4.2024. 22:50
0
Djevojčica u SAD ubila majku zato što joj je oduzela Iphone
FOTO: Ilustracija
Tinejdžerka u američkoj saveznoj državi Pennsylvania optužena je da je, nakon što joj je oduzet mobilni telefon, majku ubila sa više uboda nožem.

Pripadnici policije iz lokalne stanice pozvani su u petak popodne da intervenišu po dojavi da jedna žena ne pokazuje znakove života.

Po dolasku na mjesto zločina policajci su zatekli ženu sa više ubodnih rana u predjelu vrata i leđa, i mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Na licu mjesta je pronađen i 11-godišnjak sa povredama na leđima nanesenim nožem, koje, međutim, nisu bile opasne po život, kao i 13-godišnja kćerka ubijene žene, koja je optužena za ubistvo.

Djevojčica je, prema riječima policajaca, na licu mjesta priznala da je ubila majku nakon svađe tokom koje joj je oduzet Iphone.

Djevojčica je, kako su naveli policajci, "djelovala izbezumljeno i žalila je zbog toga što je učinila".

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.