17.9.2024. 20:47
1
Austrija: 14-godišnji dječak ubio 36-godišnjeg brata sjekirom
Tinejdžer u dobi od 14 godina usmrtio je vlastitog brata sjekirom u Austriji. Tragični događaj dogodio se u Mürzhofenu, u austrijskog pokrajini Štajerskoj.

Dječak je priznao da je ubio svog 36-godišnjeg brata, izvještavaju austrijski mediji. Policija je objavila da je muškarac ubijen sjekirom. Njegovo tijelo pronađeno je jučer u kući u Kindbergu u Štajerskoj.

Nakon što je ubio brata, 14-godišnjak je napustio mjesto zločina, ali je ubrzo uhapšen u blizini. Policija je izvijestila da je tinejdžer u ruksaku imao ukrasnu sjekiru, tzv. "Viking", izrađenu od metala. Mladić je ispričao da je brata ubio zbog dugogodišnje svađe, navela je policija.

Dvojica braće živjela su s roditeljima, pišu austrijski mediji.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.