2.2.2016. 16:29
0
"Jedino možete da se nadate da autobus neće doći da pokupi Đokovića i dovede ga na teren"
Najbolji hrvatski teniser svih vremena, Goran Ivanišević, bio je dobar prognozer uoči finala Australian Opena, jer je rekao kako će Novak Đoković pobijediti Andyja Murrayja, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Bivši šampion Wimbledona smatra da će Đoković, ukoliko zadrži sadašnji nivo igre, oboriti sve rekorde, pa i onaj po broju Grand Slam trofeja koji za sada drži Roger Federer.

"Đoković se izjednačio po broju GS titula sa Rod Layverom. On je sada na jedan trofej od Royja Emersona, tri od Rafaela Nadala i šest od Rogera Federera. Iskreno, kao trener, kao bivši igrač, ne znam koju bih taktiku savjetovao igraču kako da ga pobijedi. Đoković može da obori sve rekorde. Ako bude zdrav igraće još pet ili šest godina, a može godišnje da osvoji dva ili tri Grand Slama. To je 20 naslova", rekao je legendarni Ivanišević.

"Đoković sve drži pod kontrolom. On odlučuje koliko dugo želi da ostane na terenu. Jedino možete da se nadate da autobus ili automobil neće doći da ga pokupi i dovede na teren", ističe Ivanišević.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.