7.11.2023. 14:41
0
Umalo tragedija na proslavi titule. Vatrogasci spasili djevojčicu, Đoković odmah skočio
FOTO: Screenshot
Malo ko je očekivao da će se nakon osvajanja titule na Mastersu u francuskom Parizu Novaka Đokovića pričati o jednom drugom momentu, na svu sreću sa lijepim krajem.

Informacije o svemu što se dešavalo na terenu doneo je čuveni portal We love tennis koji je objavio tekst pod naslovom "Biti Đokovićev navijač nosi rizik, tragedija za dlaku izbjegnuta“.

Naime, jedna djevojčica je umalo stradala, praktično izgažena u stampedu ljudi koji je pohrlio ka Đokoviću

Mogla je da doživi teške povrede da nisu ekspresno reagirali vatrogasci koji su prvi skočili u pomoć.

Među prvima je reagovao i srbijanski teniser koji je na kraju došao da utješi djevojčicu koja se istraumirala zbog toga što je doživjela.

Novak je zagrlio i pomogao joj da se smiri. Njoj se ostvarila prilika da se pozdravi sa svojim idolom.
Očajna organizacija je mogla da ima znatno teže posljedice, ali je na sreću sve riješeno kako treba, prenosi Nova.rs.

Đoković je smirivao djevojčicu, a njena majka je već ranije zaplakala, svjesna ozbiljnosti situacije. Na kraju će kući otići sa uspomenama.

(M.Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.