5.7.2018. 22:45
0
''Rekao sam da nije ništa ozbiljno, da jeste povukao bih se sa turnira''
Novak Đoković nije teže povrijeđen, iako su navijači bili zabrinuti zbog toga što mu je bila potrebna medicinska pomoć.

Đoković igra odlično na VImbldonu, bez izgubljenog seta stigao je do trećeg kola, ali je protiv Zeballosa imao problem zbog bola u koljenu.

“Bio je to loš potez tijela u poenu koji je uticao malo na moje koljeno. Na kraju meča osjećao sam bol, u posljednjih nekoliko gemova”, rekao je Novak i nastavio:

“Uradio sam provjeru i čini se da nije ništa ozbiljno. Sutra na treningu ću videti kako stvari stoje, nadam se da će biti dobro Ne radi se o tetivi. Rekao sam da nije ništa ozbiljno, da jeste povukao bih se sa turnira”, kazao  je Novak, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.