6.11.2020. 11:44
0
Davor Šuker u vezi sa 25 godina mlađom misicom: Plavokosa ljepotica priznala da ga poznaje
Proslavljeni hrvatski fudbaler i aktuelni predsjednik HNS-a, Davor Šuker, u posljednje vrijeme jako je blizak s 25 godina mlađom Kristinom Bralo.

Šuška se kako ga je plavokosa ljepotica visoka 178 cm sa savršenim mjerama 90-60-90 osvojila na prvu, no o svojem odnosu šute već mjesecima, prenosi 24sata.hr.

Kristina je bila Kraljica Hrvatske 2013. godine. U posljednje vrijeme okrenula se pjevačkoj karijeri pa je snimila pjesme "Pronto", "Atlantida" i "Hrvatice".



Posljednju poznatu vezu imao je s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković (34), sa kojom je bio dvije godine.

Prije Maje ljubio je splitsku manekenku Draganu Radošević (35), ali i bivšu manekenku Kristinu Bradač (44) te bivšu teniserku Ivu Majoli (43). Špekuliralo se da će se skrasiti sa španskom voditeljicom Anom Obregon (65), no to se nije desilo.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.