18.10.2024. 19:14
0
Instagram uveo restrikcije na profil glumca i osuđenog pedofila, Moamera Kasumovića
Slučaj "Moamer Kasumović" nedavno je šokirao javnost kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regiji.

Glumac Moamer Kasumović je ranije osuđen zbog bludne radnje na štetu maloljetnika te je dobio kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, a koju je naknadno otkupio.

Nakon što je otkriven ovaj slučaj, Instagram je uveo restrikcije na Kasumovićev profil.

Ako pokušate pronaći Kasumovića na Instagramu, a pritom niste prijavljeni na svoj korisnički račun, Instagram vam neće dozvoliti da pristupite njegovom profilu, prenosi Dnevni Avaz.

Dočekat će vas poruka da morate biti punoljetni da biste mogli vidjeti Kasumovićev profil.

Kao objašnjene za restrikciju, Instagram je naveo sljedeće

"Primili smo pravni zahtjev za ograničavanje ovog sadržaja. Pregledali smo ga u skladu s našim politikama i proveli pravnu procjenu."

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.