22.9.2023. 16:18
1
Komentari podijeljeni: Da li je Erdogan pitao Muska gdje ti je supruga ili zašto je tvoje dijete s nama na sastanku?
FOTO: AP
Elon Musk se sastao sa Recepom Tayyipom Erdoganom u New Yorku gdje je turski predsjednik prisustvovao sastanku Generalne skupštine UN, međutim, jedan video koji kruži mrežama pokazuje zanimljivu scenu kada Erdogan upita milijardera gdje mu je supruga.

Erdogan je zatražio od tehnološkog milijardera da izgradi novu Teslinu fabriku u Turskoj i izrazio je interes da SpaceX radi sa svemirskim programom zemlje, kao i da koordinira umjetnu inteligenciju i satelitsku internet uslugu Starlink.

Vice news je prenio snimak na kojem se vidi neugodan momenat razgovora između Erdogana i Muska.

Naime, Erdogan je pitao poduzetnika “Gdje vam je supruga?”, na šta je Musk relativno zbunjeno odgovorio.

Prvo je nakon duge pauze i razgledanja po prostoriji rekao da se nalazi u San Franciscu, a potom je dodao da su rastavljeni. Ipak, Erdoganova reakcija je ta koja je ostavila utisak na gledatelje.

Svakako, njihov razgovor je završio prilično dobro, a Erdogan se čak i zabavljao sa Muskovim sinom.

(Erna H.) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.