28.9.2024. 9:13
Sarajlije se opraštaju od Aldina Subašića, tužna kolona ambulantnih vozila vozit će prema Vlakovu
Medicinar iz Sarajeva Aldin Subašić koji je bio zaposlenik Doma zdravlja Omer Maslić preminuo je 26. septembra u 40. godini, a njegovi prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Dženaza Aldinu Subašiću obavit će se danas, 28. septembra, na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo, u 14 sati. U njegovu čast, prijatelji i kolege će napraviti tužnu kolonu ambulantnih vozila prema Vlakovu.

"Tužna kolona sanitetskih vozila u čast našeg kolege Aldina Subašića kreće u 13 sati ispred Doma zdravlja Omer Maslić prema gradskom groblju Vlakovo. Ko ima potrebu i želju može se priključiti vlastitim vozilom", stoji na Facebook grupi Zdravstvo – Kanton Sarajevo.



Neizmjerno tužni, prijatelji i porodica su se na društvenim mrežama oprostili od prerano izgubljenog Subašića.

"Izuzetan čovjek koji je nesebično davao sebe bolesnima, čovjek koji je "dizao" iz mrtvih jako bolesne, kome su bezrezervno vjerovali, kojeg su voljeli i s radošću dočekivali… Čast mi je što sam poznavala ovu dobru dušu i neizmjerno tužna sto nas je prerano napustio".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana