24.9.2024. 13:42
Kamion Oružanih snaga BiH prevrnuo se kod Olova: Jedna osoba povrijeđena, saobraćaj obustavljen
U Bakićima kod Olova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povrijeđena kada se na magistralnom putu M18 prevrnuo kamion Oružanih snaga BiH, potvrdio je to za portal "Avaza” dežurni operativni MUP-a Zeničko–dobojskog kantona.

- U 12:25 sati u mjestu Bakići, općina Olovo, magistralni put M18, došlo je do prevrtanja kamiona OSBiH. Jedna osoba prevezena je u Dom zdravlja Olovo. Nemamo još informacija o stepenu povreda- kazao je za “Avaz” operativni MUP-a ZDK.

Dodao je da je na pomentom mjestu totalna opustava saobraćaja, te da je policija na terenu radi uviđaja.

Na pomenutoj dionici formirale su se dugačke kolone vozila. 

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana