21.7.2018. 18:48
0
Arijana Memić: Zaklela sam se Dženanu i Bogu, a danas se kunem i vama. Sve dok kuca moje srce, kucat će i njegovo sa mnom. Odustati neću u borbi za istinu
Ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu okupili su se građani Sarajeva, Banja Luke i drugih gradova iz BiH na protestima "Istina i pravda za Dženana Memića."

Okupljenim građanima se obratila i Arijana Memić, sestra nastradalog Dženana.

"Onog dana kada su nam javili da je sve gotovo, da više neće otvoriti oči, da više neće preći kućni prag, jer su ga dušmani oteli od nas, obećala sam sebi da ću ga spominjati dok sam živa. Pričat ću svima i svugdje o njemu, sve dok kuca moje srce kucat će i njegovo sa mnom. To sam se zaklela i njemu i Bogu, a danas se kunem i vama. Odustati neću u borbi za istinu, u borbi za Dženanovu pravdu", izjavila je Arijana Memić.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.