18.10.2021. 11:23
0
Nešić o dovođenju harmonikaša u Predsjedništvo BiH: I ovo ponašanje gospodina Dodika još jednom potvrđuje da je BiH nemoguća država
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić za "Avaz" je prokomentirao posljednji ispad Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, koji je u ovu instituciju, uoči redovne sjednice, doveo harmonikaša te sa saradnicima pjevao i veselio se.

- I ovo ponašanje člana Predsjedništva BiH gospodina Dodika još jednom potvrđuje da je BiH nemoguća država, da očigledno treba raditi da se vrati u okvire Dejtonskog mitovnog sporazuma na pozicije onog što smo potpisali u Dejtonu i sa čime su se složili predstavnici sva tri naroda u BiH. Vjerujem da bi time došli do normalnosti, kako u ponašanju u institucijama na nivou BiH, ali isto tako da bi ostvarili napredak, jer se više narod ne bi bavio tenzijama i haosom, već bi se, vjerovatno, bavili ekonomskim temama, prosperitetom i svime onim što čini bolji život građana - kazao je Nešić.

Naglasio je da se ne slaže ni sa čim što nije u skladu s protokolom, sa načinom funkcioniranja određene institucije.

- Bez obzira na sve, potrebno je da se institucije poštuju - zaključio je Nešić.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.