2.10.2022. 15:31
0
U Sarajevu kasnilo otvaranje biračkog mjesta: Prespavao predsjednik biračkog odbora
Jedno biračko mjesto u Sarajevu jutros je otvoreno sa zakašnjenim. Naime, riječ je o biračkom mjestu 018 u mjesnoj zajednici Ciglane koja je otvorena nakon više od sat vremena zakašnjenja.

Kako je potvrđeno iz Općinske izborne komisije Centar za Raport ovo se desilo jer je predsjednik Biračkog odbora prespavao.

“Istina je da se to desilo. Biračko mjesto se otvorili nakon sat i 20 minuta zakašnjenja. Obavijestili smo policiju da nema predsjednika, pa su oni otišli na njegovu adresu. Građani nemaju razloga za brigu biralište će biti otvoreno sat i 20 minuta duže”, kazala nam je Merima Brdarić, predsjednica Općinske izborne komisije Centar.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.