14.7.2023. 19:36
0
Kilometarske kolone vozila na putu Sarajevo-Mostar, gužvi doprinijela i saobraćajna nesreća u Konjicu
Duge kolone automobila u poslijepodnevnim satima zabilježene su na magistralnom putu M-17 kod Konjica iz oba pravca.

Kako je kazao dežurni operativni u Policijskoj stanici Konjic, gužve su u julu i augustu uobičajne, a naročito pred vikend.

- Vrijeme je godišnjih odmora, pa su ovakvi prizori očekivani - dodao je.

Gožvi je dodatno doprinijela i saobraćajna nesreća koja se dogodila u 16.50 sati u ulici Sarajevska u Konjicu, a u kojoj su učestvovala dva vozila.

- Na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta, a jedan od učesnika u saobraćajnoj nesreći potražio je ljekarsku pomoć u bolnici - kazao je dežurni operativni u Policijskoj stanici Konjic, piše Faktor.

Zbog visokih dnevnih temperatura koje su najavljene u narednim danima, iz BIHAMK-a upozoravaju vozače da na putovanja kreću u ranim jutarnjim ili večernjim satima, te da tokom dužih putovanja prave češće pauze.

Savjetuje se opreznija vožnja i izbjegavanje rizičnih preticanja.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.