21.8.2023. 15:37
0
Novi detalji tragedije u Živinicama: Mevludin je danima prijetio Tahiri, uputio joj više od 27 uznemirujućih poziva
Vijest o tragediji u Živinicama, gdje je muškarac ubio nevjenčanu suprugu a potom i sebe pucajući iz vatrenog oružja, nanovo je potresla javnost u Bosni i Hercegovini.

Kako se navodi, riječ je o Mevludinu A. i Tahiri Č. a svemu je kumovao alkohol i ljubomora.

Živjeli su u Tahirinoj kući, na čijim je ulaznim vratima Mevludin je počinio ovaj stravičan zločin. Za vrijeme tragedije, maloljetno dijete nalazilo se u kući, odnosno unuka koja je bila sa svojoj nanom.

Prema nezvaničnim saznanjima, Tahira je izbacila Mevludina iz kuće prije četiri dana. Navodno je Mevludin danima prijetio Tahiri, a uputio joj je više od 27 uznemirujućih poziva. Tahira je bila na svadbi svoje kćerke u Njemačkoj, te se vratila u Živinice sa unukom (5), piše N1.

Nakon što je Mevludin saznao za njen povratak, otišao je odmah na njena vrata i počinio užasan zločin.

Ranije je iz MUP-a TK rečeno da je dežurni ljekar konstatovao je da je nastupila smrt uslijed upotrebe vatrenog oružja.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.