26.9.2023. 11:18
0
Aida koju je Mersud ubio par sati prije užasa objavila selfie fotografiju uz pjesmu: Naša ljubav biće priča koju priča cijeli grad…
U nedjelju nešto poslije 21:00 sati u Zavidovićima je došlo do ubistva i samoubistva. Mersud Halilčević je ušao u pekaru u ulici “Zlatnih ljiljana”, gdje je radila Aida Dendić, iz vatrenog oružja je ubio, a potom život oduzeo i sebi.

Iako su se mogle čuti nezvanične priče kako su njih dvoje bili u vezi, ovu informaciju ne možemo tvrditi sa sigurnošću, budući da još uvijek nismo dobili potvrdu od policijskih organa.

Aida je samo osam sati prije tragedije na svom profilu na Facebooku objavila svoju fotografiju, za koju nije ni slutila da joj je to posljednja. U opis selfija je postavila pjesmu “Naša ljubav”, a koju izvodi Biljana Marković.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.