31.8.2023. 21:20
0
Sarajevo: Na Dobrinji će od sutra biti na raspolaganju novih 176 parking mjesta
KJKP "Rad" Sarajevo obavještava stanovnike sarajevskog naselja Dobrinja da će od sutra, petka, na raspolaganju biti novih 176 parking mjesta na etažnog dijelu garaže broj jedan.

Ovu vijest je podijeljena na Facebooku, a iz KJKP "Rad" kažu da se radi o pozitivnoj informaciji koju su stanovnici Dobrinje s nestrpljenjem iščekivali.

"Kako je najavljeno od sutra građanima Dobrinje, na raspolaganju će biti 176 parking mjesta na etažnom dijelu garaže br. 1, koja se nalazi preko puta OŠ "Osman Nuri Hadžić", obavještavaju iz "Rada".

Također, iz "Rada" su ostavili i kontakt telefon 033 611 514 putem kojeg se građani mogu informisati o svim nedoumicama ili pitanjima čiji ih odgovori zanimaju.



(Ajdin B.)

KJKP Rad
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.