2.10.2023. 11:33
0
Oglasili se iz bijeljinskog Okružnog javno tužilaštvo: Sutra press konferencija zbog ubistva inspektora
FOTO: BN
Osoba čiji su inicijali N.K. iz Brčkog uhapšena je zbog sumnje da je ubilo policijskog službenika u Bijeljini, te još tri osobe osumnjičena da su bili njegovi pomagači, saopštilo je danas bijeljinsko Okružno javno tužilaštvo.

Iz tužilaštva su naveli da je ispred ugostiteljskog objekta “Džil” u Bijeljini noćas iz vatrenog oružja ubijen policijski službenik čiji su inicijali N.M.

“Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo lišen je slobode izvršilac navedenog krivičnog djela čiji su inicijali N.K. iz Brčkog, kao i tri osumnjičene osobe D.S, B.S. i D.Š. zbog sumnje da su preduzimali radnje kao pomagači u izvršenju krivičnog djela”, navode iz Tužilaštva.

U saopštenju se dodaje da se ubistvo dogodilo u 23.57 časova u Ulici Meše Selimovića.

Policija je izvršila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i preduzimaju se sve potrebne istražne mjere i radnje.

Ovo tužilaštvo će, kako navode, za sutra zakazati konferenciju za novinare u vezi sa ovim događajem, navodi N1.

(Mubina Lj.I.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.