3.10.2023. 13:34
0
Kokanović na šokantan način pokušao opravdati za ubistvo policijskog inspektora
FOTO: Facebook
Nikola Kokanović koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića (38) na šokantan način pokušao je se opravdati tokom saslušanja, saznaje Srpskainfo.

Podsjetimo, Kokanović je u nedelju uveče sa dva hica ubio Markovića ispred noćnog kluba „Džil“ u centru Bijeljine.

Kokanović je sin Zorana Kokanovića poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Srpskainfo otkriva šta je Kokanović izjavio tokom kriminalističke obrade u policiji.

“Tokom kobne noći on je bio pijan i drogiran, pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne sjeća. Policajcima je ispričao da se ne sjeća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića.” rekao je izvor.

Međutim, kako kaže izvor, inspektori baš i nisu povjerovali u njegovu priču.

“Puno tu stvari pokazuje da je teško da je to istina. Pošto je on nakon ubistva pobjegao, odbacio oružje i slično. Sve to biće provjereno u narednom periodu!” kaže sagovornik. Prema njegovim riječima, sumnja se da ipak postoji neka pozadina u ovom ubistvu.

“Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još puno posla, mnoge stvari se trebaju provjeriti. Takođe, utvrđuje se i da li je Marković ubijen zbog svog posla.” kaže izvor Srpskainfo.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.