30.10.2023. 8:10
4
Zahiragić se ponovo oglasio nakon poraza Selimbegovića: Odigrali smo mangupsku utakmicu "prsa u prsa" protiv dva člana Predsjedništva, svih nivoa vlasti, Vijeća ministara...
Nakon što je Irfan Čengić proglasio pobjedu na prijevremenim izborima u Općini Stari Grad, ovoa puta na društvenim mrežama se oglasio Haris Zahiragić koji je vodio kampanju kandidata SDA Dženana Selimbegovića.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Omjer 6:4 za svega 15 dana kampanje, iako su prve ankete pokazivale 9:1 u korist protukandidata, veliki je uspjeh Dženan Selimbegović i cijelog tima.

Hvala građanima Starog Grada koji su Dženanu dali podršku!
Nismo u kampanju uložili stotine hiljada maraka, nismo nikome ništa obećali, niti smo ikome išta pogodovali. 

Sutra kada osvane, nikome nećemo biti ništa dužni i nemamo se radi čega crveniti. S osmjehom na licu i podignutog čela idemo dalje ako Bog da. U vanrednim okolnostima bez Opštinskog odbora (u Povjereništvu), ekipa čestitih, poštenih i mladih ljudi, odigrala je mangupsku utakmicu 'prsa u prsa' protiv svih nivoa vlasti, protiv dva člana Predsjedništva, protiv Vijeća Ministara, Vlade FBiH, Vlade KS, gradonačelnice, protiv 6-7 stranaka i protiv 2/3 vijećnika u OV SG...
Odigrala i završila utakmicu 6:4! 

Neka se druga strana dobro zamisli oko toga... Svakako, hvala našim prijateljima iz NES-a i SBiH-a na presudno važnoj podršci, posijali smo sjeme patriotskog bloka, a koje će ako Bog da izniknuti veoma brzo, a onda se i proširiti na cijelu Bosnu i Hercegovinu. Redovni izbori u SG su veoma brzo, za manje od godinu dana, idemo na 6:4 ako Bog da u našu korist!

P.S. Još jedan put i ovim putem čestitam Irfanu Čengiću na pobjedi u utrci za načelnika Starog Grada.

P.P.S. 
Nermin Nikšić je izjavio za 'Avaz': 
'Gubitnička SDA kampanju gradila na pljuvanju Trojke, građani su im odgovorili.'
Nermine Nikšiću, svi su bili u Čengićevoj kampanji osim tebe, jer ti si simbol nametnute, nenarodne i korumpirane vlasti! 
Šutio si do večeras, trebao si prešutjeti i večeras", napisao je Zahiragić.



(Ajdin B.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.