9.11.2023. 12:34
0
Panika u centru Sarajeva - Vatrogasci na terenu: Požar na još jednoj pijaci
Nesvakidašnja panika digla se u glavnom gradu BiH.

Hrabri i uvijek spremni vatrogasci na dojavu o požaru na pijaci u sarajevskom naselju Ciglane, kao i uvijek, ekspresno su reagovali i vrlo brzo stigli na lice mjesta.

Panika je dodatno podgrijana nedavnim požarom koji je buknuo, takođe na pijaci, u naselju Otoka i napravio ogromnu štetu, nepopravljivu za ljude kojim je prodaja na pomenutoj pijaci bio (jedini) izvor prihoda.

Iz PVJ Sarajevo su za Bosnainfo kazali da su dobili informaciju da nije situacija alarmantna, da je pukla sijalica i kabal se zapalio u jednom boksu na pijaci, te da su, dok su vatrogasci stigli na lice mjesta, radnici na pijaci već ugasili požar.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.