29.11.2023. 18:46
0
Abdulah Sidran objavio fotografiju sa generalom Dudakovićem i Ahmetom Sejdićem: "Sa herojima. Ponosan sam"
Zdravstveno stanje bh. književnika Abdulaha Sidrana i dalje nije baš najboljeg zdravlja, a često na društvenim mrežama objavi kako ga posjećuju bliski prijatelji.

Danas su Sidranu u posjeti bili bivši komandant Prve višegradske brigade Armije Republike BiH Ahmet Sejdić i bivši komandant Petog korpusa ARBiH Atif Dudaković, a zajedničku fotografiju je podijelio na društvenim mrežama.

"Sa herojima, ponosan. Ahmet Sejdić, Atif Dudaković", napisao je Sidran.

Podsjetimo, Sidran je u augustu primljen na Odjel hirurgije Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu zbog komplikacija zdravstvenog stanja.

Nedavno je objavio i kako se osjeća:

"A kako zdravlje? Na jedno oko vidim, na drugo vidim, al' kad otvorim oba, jedno drugo ukinu", napisao je Sidran na Facebooku, a mnogi su mu poželjeli što brži oporavak.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.