26.12.2023. 21:09
0
Nedim Sladić otvorio dušu: "Pretrpio sam vršnjačko nasilje. Znali su me ismijavati, kada prođem Dobrinjom, pitaju me: 'E, znaš kakvo će vrijeme biti?'"
Najpoznatiji bh. meteorolog Nedim Sladić, bio je gost podcasta Razvedravanje.

Tokom gostovanja je govorio o raznim temama, a dotakao se i problema u osnovnoj školi.

"Bilo je velikih problema. Pretrpio sam određeni oblik nasilja, vršnjačkog nasilja, jer to je faktički činjenica jer ste vi htjeli da znate više. Ljudi pokušavaju da vas ograniče u svakom mogućem obliku. Ako želite da naučite nešto više, odmah ste 'crna ovca'. Bio sam na meti vršnjačkog nasilja i zbog moje neobjašnjive ljubavi prema meteorologiji, koju je malo ko mogao razumjeti. Znali su se ismijavati, prođem Dobrinjom, pitaju me: 'E, znaš kakvo će vrijeme biti?'. Ja kontam pita te neko iz čiste želje kakvo će vrijeme biti, ja kažem: 'Pa biće sutra oblačno, malo više mogućnosti za kišu, dolazi taj hladni front koji donosi pad temperature', on meni kaže: 'Ma ti si bolestan'. I kako bi se vi osjećali na kraju nakon toga?", rekao je Sladić. 



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.