16.1.2024. 14:57
0
U velikom požaru u Binježevu izgorjela cijela kuća: Ostao netaknut samo Kur'an. Vatra zahvatila ormarić ali ne i korice svete knjige
FOTO: Crna Hronika
U naselju Binježevo kod Sarajeva, sinoć je došlo do eksplozije, nakon koje je došlo do požara na kući.

Eksplozija se čula oko 23:20 sata, a u požaru je poginula jedna osoba, a još jedna je teško povrijeđena.

Mladić koji je poginuo je 1996. godište, a teško je povrijeđen muškarac koji je 1967. godište.

Žena koja je 1966. godište je lakše povrijeđena. Riječ je o momku od 27 godina. Njegov otac teško povrijeđen. Pacijent je sa polutraumom i opekotinom na čitavom tijelu.

I dalje nema zvaničnih informacija šta je uzrokovalo eksploziju.

Ono što je zanimljivo je da u vatri jedino nije izgorio Kur'an koji je bio položen na policu, u malom ormariću. Vatra je zahvatila ormarić ali ne i korice Kur'ana. Nađen je na zgarištu kuće, netaknut piše Crna-Hronika.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.