13.2.2024. 15:11
2
Konaković se opet oglasio o pisanju da je bio na svadbi Edina Gačanina: Ja sam dijete mahale, rodio se i odrastao na Soukbunaru na memli strani i bez srkleta se smijem ovim lažima u lice
Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, oglasio se povodom današnjih pisanja nizozemskih medija i povezivanju sa Edinom Gačaninom.

– Holandski medij se pozove na pisanje bh. medija (Istraga, Hayat i drugi lažovi) i napiše da je ministar vanjskih poslova BiH bio na svadbi šefa narkokartela u Dubaiu. Pišu onda o ”rasprostranjenoj korupciji” u našoj zemlji u trenutku kad se donose važne odluke o otvaranju pregovora sa EU i kad je Holandija jedna od važnih destinacija za pozitivnu odluku. A onda ti isti lažovi koje organizuje višestruko presudjeni klevetnik Avdo Avdić napišu kako “holandski mediji pišu o odlasku ministra vanjskih poslova na svadbu šefa narkokartela”. To je metod šibicara sa kojim se ja lako nosim, ja sam dijete mahale, rodio se i odrastao na Soukbunaru, na memli strani i bez srkleta se ovim lažima smijem u lice. Ponekad ni ne reagujem. Ovog puta ću uložiti svaki atom snage da pokažem još jednom u pravom svjetlu te lešinare koji izmišljaju brutalne laži jer su ovog puta napali instituciju države BiH, ministarstvo na čijem sam čelu i nanijeli reputacijsku štetu državi Bosni i Hercegovini.

Danas ćemo kontaktirati holandske institucije, holandski medij koji je prenio laži, ambasadu Holandije u BiH. Pokrenućemo sve procedure da zaštitimo dignitet institucije i sačuvamo reputaciju naše zemlje. Očekujem da se po ovoj temi oglase i objektivni mediji, da ovu temu do detalja istraže, agencije da hitno i bez odlaganja ponude informacije koje imaju. Sa raznim avdićima, švrakićima, numanovićima, alispahićima ću ja lako kad se o meni lično radi, al’ napad na državu i njene institucije ne tolerišem. Ćeramo se do kraja – poručio je Konaković.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.