18.2.2024. 12:57
0
U Stocu zbog pogibije dva mladića 19. februara Dan žalosti
Zbog tragične smrti dvojice mladića iz Vidova Polja, Filipa Stankovića i Marka Vukića stradalih u saobraćajnoj nezgodi 11.2.2024. godine, gradonačelnik Stjepan Bošković proglasio je 19.2. (ponedjeljak) Danom žalosti na području Grada Stoca.

Dan žalosti obilježit će se isticanjem zastava na pola koplja na zgradi Grada Stoca, te na zgradama u kojima su smještene javne ustanove i javna poduzeća i ustanova kojima je osnivač Grad Stolac.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Organizatori javnih programa i sadržaja, kao i fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužni su svoje poslovanje obavljati primjereno Danu žalost, izvijestili su iz ureda gradonačelnika.

Mladići su automobilom upali u Bregavu, a jedan je pronađen u olupini automobila, a drugi je izvučen iz rijeke 4,5 km dalje od mjesta nesreće.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.