24.4.2024. 8:40
4
Vozači službenog vozila napali starijeg čovjeka u Golf 2 jer je sporo vozio
FOTO: Crna-Hronika.info
Na društvenim mrežama kruži snimak koji pokazuje novu saobraćajnu bahatost i nekulturu na ulicama u Bosni i Hercegovini.

Bahato ponašanje vozača vozila pod pratnjom zabilježeno je na magistralnom putu M-5 Vitez – Lašva kod Ahmića, prenosi portal Crna Hronika.

Na snimku se vidi kako vozilo pratnje pod rotacijom zaustavlja Golf 2 koji je upravljao stariji vozač.

Iz automobila pod rotacijom izašli su vozač i suvozač te krenuli prema Golfu 2 sa obje strane, a nakon toga je nepoznato šta se desilo.

Kako je navedeno na snimku stariji vozač se kretao sporije automobilom, pa je to izazvalo nervozu kod putnika vozila pod pratnjom. Video situacije pogledajte OVDJE.

(Aldin B.)

BiH
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.