19.12.2016. 16:16
0
Mark Anthony se razvodi od žene zbog poljupca sa bivšom suprugom, Jennifer Lopez
Prošlog meseca kružile su glasine o krahu braka Marka Anthonyja i manekenke Shanon de Lime, nakon što se pjevač poljubio u usta sa bivšom suprugom Jennifer Lopez. Sada je ta informacija i zvanična.

Piše: Haris Ahbabović

"Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tokom procesa razvoda, a ni jedna strana neće u javnost iznositi detalje", objasnili su Mark i Shanon, prenosi Kurir.

Podsjećanja radi, Lopez je bivšem suprugu dodjeljivala nagradu, a publika je počela da viče 'poljubac', nakon čega su se bivši supružnici strastveno poljubili i zagrlili.

"Manekenka nije više mogla podnijeti da joj je muž stalno sa Jennifer Lopez. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima", rekao je jedan od prijatelja manekenke.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.