24.10.2017. 18:01
0
Sinan Sakić i dalje u kritičnom stanju, doktori mu se bore za život
Supruga Sinana Sakića, Sabina Sakić, obavijestila je javnost da je njen suprug u kritičnom stanju, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, region je potresla vijest da je legenda narodne muzike, Sinan Sakić (61) u kritičnom stanju i da se konzilijum ljekara bori za njegov život.

Tim povodom, njegova supruga, koja mu je najveća podrška i u svakom trenutku uz njega, plačući je rekla:
 
"Izvinite, ne mogu. Stvarno ne mogu. Sinan je i dalje na intenzivnoj njezi. Nisam u prilici da razgovaram sada. O svemu ću vas obavijestiti kasnije kao što sam učinila i juče. Teško mi je da pričam o tome", rekla je ona za Kurir.

Podsjećanja radi, Sinan se već nekoliko godina suočava sa zdravstvenim problemima. Njemu su u Banjaluci ugrađena dva stenta između žuča i jetre. Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi zbog encefalopatije jetre.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.