1.11.2017. 13:44
0
Sinan Sakić u stabilnom stanju, fanovi dali krv
Kćerka pjevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić-Amzić, zahvalila se svima koji su njenom ocu pružili podršku.
Stotine fanova Sinana Sakića došlo je u Tuzlu da bi dalo krv za pjevača. Nakon što je folkerova supruga Sabina javno apelovala da su njenom mužu potrebni trombociti, obožavaoci iz cijele bivše Jugoslavije došli su da pomognu.

Pjevačeva kćerka zahvalila se svima koji su njenom ocu pružili podršku.

- Dragi prijatelji, svi koji ste došli iz Zagreba, Beča, Sarajeva, Maglaja, Tuzle, Vinkovaca, Beograda… Oprostite ako nisam nabrojala sve, beskrajno zahvaljujem. Hvala i onima koji su se najavili za sutra. Naravno i da vas obradujem, Sakić je u stabilnom stanju, -napisala je na Facebooku pored fotografije oca iz bolnice.

Također, njegova supruga Sabina se zahvalila fanovima sličnom porukom kao i kćerka, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.