10.1.2018. 14:18
1
Pogledajte snimak tuče između Tife i Alena Islamovića: Je**** ti majku!
Video tuče između Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi, objavio je Scandal.rs.

 Nakon što su 1. januara gotovo svi regionalni mediji objavili informaciju da su se na novogodišnjem koncertu u Budvi pjevači Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa prvo žestoko posvađali, a potom i fizički obračunali, prvi se u javnosti oglasio Islamović i sve negirao. 

- Nema od toga ništa. Sve je to šuplja - poručio je Islamović.

Nakon njega, i Tifa je pojasnio šta se zasta dešavalo u Budvi tokom najluđe noći. 

-Nije bilo nikakve tuče ni sukoba. Sve je krenulo nakon pisanja medija u Crnoj Gori, a onda su tu vijest preuzimali i dodavali mediji iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, onako kako im je odgovaralo. Sa Alenom sam u dobrim odnosima, između nas nema rivaliteta. Ponovo ćemo zajedno biti na bini u Amsterdamu 24. marta - rekao je Tifa.

Iako su do sada oba demntirali navode o incidentu, snimak jasno pokazuje da su se obračunali, no zbog čega je došlo do ovog ostaje da vidimo. 

(Alen Avdić)

TucaTifa
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.