21.12.2018. 12:16
0
Jelena Karleuša: Pomjeriću sve granice i standarde sa Milijem
Popularni bend Miligram uskoro će objaviti duetsku pjesmu sa Jelenom Karleušom i reperom Filipom Arsenijevićem, koji je poznat pod pseudonimom Surreal, a kompozitor je otkrio da će singl pomjeriti sve granice.

Naime, Aleksandar Milić Mili je otkrio da će ova neobična saradnja biti pun pogodak, te i da željno očekuje da vidi reakciju publike na pjesmu kada zvanično bude objavljena 24. decembra.

– Čim sam krenuo sa radom na pjesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj dio posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije vidio umor. Ne bih otkrivao puno detalja, a i sam čekam da vidim kakva će biti reakcija publike na pjesmu – rekao je Mili za Srpski Telegraf.

I Karleuša najavljuje da će pjesma pomjeriti sve standarde, pa je otkrila da pjesma nosi nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima.

– Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pjesma da pomjeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao – rekla je Karleuša za list Svet.

Inače, spot za ovu pjesmu će biti premijerno prikazan u ponedjeljak uveče jer je najavljena premijera i na njihovom oficijalnom YouTube kanalu.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.