13.7.2019. 21:55
0
Poginula poznata YouTube vlogerka Emily Hartridge
Jedna od najpoznatijih YouTuberica i voditeljica u Engleskoj, Emily Hartridge, poginula je u saobraćajnoj nesreći. Vijest o pogibiji je potvrdila njena porodica.

Piše: Haris Ahbabović

Nesreća se  dogodila jučer u jutarnjim satima u južnom dijelu Londona. Električni romobil na kojem se vozila po prometnoj ulici udario je kamion, javlja BBC. 

- Pozdrav svima. Užasno je ovo reći preko Instagrama, ali znamo da ste očekivali da ćete danas vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vam svima odjednom javimo. Emily je učestvovala u nesreći jučer i preminula je. Voljeli smo je jako i nikad je nećemo zaboraviti. Utjecala je na brojne živote i teško je zamisliti život bez nje. Bila je jako posebna - napisali su članovi njene obitelji.

Inače, Emily je na YouTubeu pratilo skoro 350 hiljda ljudi.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.