30.8.2019. 14:45
3
Glumac odbrusio premijeru: "Odj**i gumena patko"
Hiljade stanovnika Londona sinoć je protestovalo protiv odluke britanskog premijera Borisa Johnsona da suspenduje rad parlamenta do 14. oktobra.

Dok premijer demantuje da je suspendovao rad parlamenta kako bi spriječio debatu o Brexitu, mnogi mu ne vjeruju, a među njima se našao i glumac Hugh Grant.

On je svoje nezadovoljstvo premijerom izrazio na Twitteru, a u obraćanju premijeru nije štedio riječi.

"Nećeš se zaj*****ti sa budućnošću moje djece. Nećeš uništiti slobode za koje se moj djed borio i branio ih u dva svjetska rata. Odj**i ti prekomjerno promovisana gumena patkice za kupanje. Britanija je revoltirana zbog tebe i tvoje male bande masturbatorskih funkcionera", napisao je glumac na Twitteru.

 

(Lejla Trle) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.