29.4.2021. 16:14
0
Djevojka koja je optužila Ronalda za silovanje traži 65 miliona eura odštete
Bivši američki model Ketrin Majorga nastavila je pravnu bitku protiv Kristijana Ronalda, a nakon optužbi za silovanje, ona sada od napadača Juventusa tražio odštetu od 65 miliona eura, uključujući pravne troškove.

Ketrin Majorga, tada 25-godišnja studentkinja iz Las Vegasa, je tvrdila da je Kristijano Ronaldo, koji je tada imao 24 godine, analno silovao 12. juna 2009. godine u apartmanu u Las Vegasu.

Ronaldo je odbacio sve navode i branio se time da je seksualni odnos bio uz pristanak, ali ipak joj je uplatio 375.000 evra kako bi ona povukla optužbu 2010. godine, što je na kraju i učinila.

Ali, ona je prošle godine odlučila podnijeti građansku tužbu saveznom sudu u Nevadi u nastojanju da nagodbu učini nevalidnu ističući kako su Ronaldo i njegov pravni tim "iskoristili njeno krhko emocionalno stanje".

Kako prenosi "Mirror", Ronaldo nikada nije poricao spolni odnos s djevojkom, ali je uvijek odlučno demantovao optužbe za silovanje.

Ronaldo i Majorga imaju pravo da se do suočavanje vansudski nagode, a ukoliko se to ne desi Portugalac će morati ići na sud, što će se najvjerovatnije i desiti.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.