27.3.2022. 16:12
1
Doja Cat najavila kraj karijere nakon kritika publike
Poznata američka pjevačica Doja Cat (26) na društvenim mrežama objavila je da “odustaje od karijere”.
Reperka, kantautorka i producentkinja rođena u Los Anđelesu pratioce je iznenadila objavama na Tviteru koje su uslijedile nakon što je bila prisiljena da otkaže nastup u Paragvaju zbog oluje, a njeni fanovi su zbog toga bili ljuti.

Neki su je i otvoreno kritikovali, te joj zamjerili što se nije izvinila zbog otkazivanja koncerta, prenose mediji.

“Više me boli briga, je****, dajem otkaz, jedva čekam da jeb*** nestanem i ne treba mi više da vjerujete u mene. Sve je za mene mrtvo, muzika je mrtva, a ja sam je**** budala što sam ikad mislila da sam stvorena za ovo. Ovo je noćna mora, nemojte me pratiti više”, dodala je Doja Cat.


(Amer M.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.