28.4.2023. 19:25
0
Pamela u kostimu iz serije “Baywatch” pokazala zavidnu liniju
Holivudska glumica Pamela Anderson (55) prisjetila se svoje uloge u omiljenoj seriji ''Baywatch'' iz 90-tih, i to seksi fotografijom.

Glumica je odabrala prepoznatljivi crveni kupaći kostim, kakav je nosila u seriji, i pokazala zavidnu figuru. Fotografija je nastala u sklopu Pameline kolaboracije s brendom kupaćih kostima. 

Upravo Pamela je popularizirala ovakav model kostima kada je glumila spasiteljicu CJ Parker.

Anderson je zadržala jedan od takvih crvenih kupaćih kostima koje je nosila tokom pet sezona snimanja i otkrila da ga i dalje svako malo voli isprobati.



- Imala sam nekoliko tada. Sada imam samo jedan, i pristaje - podijelila je u emisiji ''Entertainment Tonight''.

Pamela je svojevremeno bila jedna od najpoznatijih Playboyevih djevojaka, a u svojoj se karijeri pojavila na čak 151 naslovnici, prenosi Avaz. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.