12.6.2023. 13:01
0
Emela pitala Amru Džeko, šta je ofsajd, te igra li nogomet: Ma ne igram, imam dvije lijeve. Ofsajd ti je ako sam ja Interov igrač i drugi Interov igrač se nalazi ispred...
Amra Džeko, supruga Edina Džeke, bila je gošća podcasta N1 "Jedan sat", a među mnogobrojnim temama o životu, porodici i poslu našla se ona fudbalska.

Emela Burdžović je u jednom trenutku upitala Amru Džeko da li može objasniti pravilo ofsajda. Iako ne do kraja koncizno, Amra je dokazala da shvata ono što brojne pripadnice nježnijeg pola, uključujući i Emelu Burdžović, ne shvataju.

“Pa, to ti je ako sam ja Interov igrač i drugi Interov igrač se nalazi prije bilo kojeg drugog protivničkog igrača naprijed, a ja mu dodam loptu, odnosno prije nego je šutnem, a on je prije svih, to je ofsajd i ne pika se, ni eventualno ako zabije gol…eto”, rekla je Amra Džeko, koja se potom nasmijala i priznala da ne može najbolje objasniti pravilo.

O svom fudbalskom umijeći kaže da nije pretjerano talentovana.

“Imam ‘dvije lijeve’, ali pokušam igrati”, skromna je bila gospođa Džeko.

Video pogledajte ovdje.


(Admir O.)

Amra Dzeko
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.