4.7.2023. 11:39
2
Hadžiavdagić o lažnim životima na Instagramu: "Teško je priznati da te muž vara, da varaš muža..Meni je stvarno dobro u životu i nemam potrebu da glumim na društvenim mrežama"
Hana Hadžiavdagić Tabaković, poznata sarajevska influenserka sa zagrebačkom adresom, za Novi dan N1 televizije govorila je o poslu kojim se bavi, te kako društvene mreže i njihov sadržaj utječu na sve nas.

Na početku Hana je objasnila da sve ono što je ona objavljuje je realno i nije vještačko.

“Meni jeste stvarno dobro u životu i ja nemam potrebu da glumim na društvenim mrežama. Ja stavim sebe i kad plačem, kad sam tužna, kad prođem neku borbu koja u tom trenutku ne uspije o tome smo već govorili, sve to podijelim sa 700 hiljada pratitelja i većinom me prate žene. Nemam potrebu da stavljam tuđi stan, auto, ljetovanje koje sebi ne mogu priuštiti”, kazala je Hana.

Hana ističe da iza nje stoji petnaestogodišnji rad u kojem je stekla mnoga znanja i vještine.

“Ono što ja postavim na Instagram mnogi misle da je lažno, ali ako me duže pratite onda znate da sam normalna žena iz naroda”, navela je Hadžiavdagić.

Na tragu onoga što Hana ističe kao lažno su i životi ljudi, te je navela i nekoliko primjera.

“Svima je mnogo teško priznati da te muž vara, da varaš muža, da dijete nije dobro, da dijete ne sluša, da nema sve petice u školu. Takve žene treba razumjeti, sve je danas umjetno, žene su umjetne po fizičkom izgledu. Trudim se da budem prizemna, normalna”, kazala je Hadžiavdagić.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.